otium logo

Steve Rachmad

Saturday, October 14, 2023

Ticket price: 10 €

Underground Control presents:

Steve Rachmad /Amsterdam/

Miro /UC/

Techno veteran, svjetski poznati izvodač i producent Steve Rachmad nam stiže u Split te nam donosi svoj jedinstven zvuk, vibe ali i svoje debelo iskustvo koje je odvrtio u svoje 53 godine života te skoro četri desetljeća na sceni.

Steve znan i kao STERAC, svirao je diljem svijeta, najviše u Europi a kultni klubovi kao DC-10 i Space na Ibizi, Fabric u Londonu. Studio 80, Tresor u Berlinu drugi su mu dom.

Steve Rachmad jedan je od začetnika eletronsko-plesne kulture u Nizozemskoj gdje ga smatraju i ocem techna. Njegova kombinacija stringova i melodije isprepletena je savršenim ulomcima i soula i funka te uistinu ostavlja impresivan doživljaj na partijima, festivalima ali i u produkciji. Njegova izdanja bezvremenski su klasici, a izdavao je za Music Man, Tresor. Cocoon, Sino i brojne druge.

Po cijelom svijetu vrtili su se njegovi remiksovi, a remiksirao je Basement Jaxx, Derrick Maya, Heiko Lauxa, Chris Liebinga, Armand van Heldena, James Ruskina, M.A.N.D.Y i brojne druge.

Gledajući prognozu vremena izgleda da ćemo uz Steve Rachmada zaista zatvoriti ljeto bez obzira što smo zakoračili u jesen.

Uz Steve Rachmada ovu noć svoju priču odvrtiti će i Miro /Uc

Dođite da osjetite pravu funky detroit klupsku energiju te da se zajedno odužimo ovoj legendi uz čiju glazbu smo se odgajali. Otplešimo do jutra uz dubok nakon, ono baš kako samo Split zna.

Blago nam se.

♡ Otium Team

Karte u pretprodaji od 10€ mozete kupiti na Entrio.hr

https://www.entrio.hr/.../underground-control-w-steve...

Na dan karte po cijeni od 15€ mozete kupiti na ulazu

event image