otium logo

WHO SEE live

Friday, November 17, 2023

Start 22:00

End 05:00

Ticket price: 10 €

Dinamični hip-hop duo Noyz i Dedduh predstavlja vrhunsku glazbenu energiju koja dolazi iz samih dubina Jadranskog mora. Talentirani dvojac sudjeluje u glazbenoj industriji od 2000. godine, donoseći svoj jedinstveni zvuk i stil. Njihova glazba je prožeta dubokim tekstovima i zaraznim ritmovima, što ih čini omiljenima među slušateljima širom regije.

Noyz i Dedduh su stvorili pet impresivnih albuma tijekom svoje karijere, a sa svakim donose svježe glazbene inovacije i iznenađenja njihovim obožavateljima. Njihov nevjerojatan rad prepoznat je i nagrađivan brojnim regionalnim nagradama, uključujući MTV EMA Adria Act nagradu 2012. godine te MTV Double Platinum nagrade 2012. i 2013. godine. Također su bili dobitnici MAC nagrade u 2019. i 2020. godini, što potvrđuje njihovu izvanrednu umjetničku vrijednost.

Njihova najnovija turneja predstavlja priliku za obožavatelje da uživo dožive ovaj nevjerojatan duo dok promoviraju svoj najnoviji album "Kako jeste i kako je moglo".

Na novom albumu se pojavljuju neka od najvećih imena sa regionalne muzičke scene: Senidah, Random, Edo Maajka, Alejuandro Buendija, Niggor, Bejbi Motorola i Kejt, između ostalih, dok produkciju pored popularnog dvojca potpisuje i Đango HiFi kolektiv.

Očekujemo da će ova turneja donijeti nevjerojatne glazbene trenutke i još jednom potvrditi status Noyza i Dedduha kao vodećih figura regionalne hip-hop scene. Njihova autentičnost, strast i posvećenost glazbi čine ih istinskim uzorom mladim glazbenicima i inspiracijom za sve ljubitelje kvalitetne glazbe.

Links:

https://www.facebook.com/WhoSeeOfficial/

https://www.instagram.com/whoseeofficial/

https://www.youtube.com/user/WhoSeeKlapa/videos

https://open.spotify.com/artist/0X09AdSVk0GIuH0fuO4mwb

------------------------------------------

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti na Entrio.hr po cijeni od 10 eura. Na dan koncerta, ukoliko ostane ulaznica, cijena će biti 15 eura.

event image