otium logo

Electronic Live vol.1 w/ PETAR DUNDOV live

Saturday, February 17, 2024

Start 23:00

End 06:00

Ticket price: 10 €

Samo dobar dir ide dalje i tako vam predstavljamo nasu novu klupsku priču

‘Electronic Live @ Otium’ u kojoj ce fokus biti na LIVE izvedbi. Tako cemo umjesto DJ seta dozivjeti srž stvaralaštva velikih umjetnika u elektronskoj glazbi. Prvi u nizu je Petar Dundov a ceka nas puno dobrog plesa i uz Vince Watsona, Djebalija i dr.

Iznimna nam je čast pozvati vas da nam se pridružite na ovom putovanju jer Petar Dundov donosi svoj jedinstveni izričaj u live izvedbi.

Dodajmo tome i naš novi sound sistem, ugodan light show, prozračnost i vas na podiju - vrhunski doživljaj i zabava za pamćenje su zagarantirane.

—-

Petar Dundov,

producent, DJ i ikona na domaćoj sceni, ali i svjetski poznati DJ i producent. Pušta techno i tech-house od 90-tih te svoju strast i znanje pretače u fantastične setove i produkciju koja je obišla svijet te zadovoljila i najveće kritičare. Jedan od iznimno inteligentnih muzičara, uvijek inovativan i kreativan.

Do sada je nastupao na svim planetarno popularnim festivalima i u klubovima poznatim kao središta techno glazbe. Njegove večeri pod nazivom Perfection, na koje je u Hrvatsku dovodio neka od najpoznatijih imena i kolega i danas se pamte, a cijelim putem uvijek je podržavao i mlade nove snage.

Izdao je pet albuma, 42 singla i EP-ova, dvije kompilacije i četiri DJ miscellaneousa. Izvedbe su mu se našle na kompilacijama DJ-eva kao što

su Sven Väth, Chris Leibing i Tale Of Us.

Cijena ulaznice 10 eura

event image