otium logo

Elements Night vol.1 w/ FranK / Lima / Pusis

Saturday, March 23, 2024

Start 23:00

Ticket price: 10 €

Kako na mladima svijet ostaje tako smo otvorili još jednu klupsku večer

ELEMENTS NIGHT

u kojoj nam tri mlada umjetnika žele pokazati što istražuju, koliko vole ono što rade i žele vidjet kako reagiramo na njihovu ljubav i zvuk koji vole da stope s publikom na plesnom podiju.

Za prvo izdanje ove večeri Pusis iz 3kUMA u goste dovodi Limu i Franka.

Pusis nam je na brojnim plesnjacima, tulumima i eventima pokazao koliko voli zvuk i koliko uživa u svom hobiju i plesu na podiju kad podržava svoje kolege. Njegovi setovi su bezvremenski jer sjajno uklapa trake novijeg doba, ali i one vješto skrivene koje je jedino kopajući moguće pronaći i pustiti opet da žive i da na njih pleše oduševljena publika.

LIMA

Luka Medvedev rođen je 1995. godine u Zagrebu, a svoju karijeru započeo je 2016. godine. Od samih početaka do danas bilo mu je izuzetno bitno da istraži što više muzičkih pravaca i žanrova kako bi utabanao svoj put. Konstantno usavršavanje i vježbanje umiksavanja te rad na produkciji dali su mu sigurnost da s lakoćom radi ono što voli. Njegovi setovi su energični, a rado kombinira moćne basove i melodije koje se oko tog bassa sjajno isprepliću u priču koja se tako lako pretvara u ples na podiju. Rezident je u klubu Depo u Zagrebu a njegovi setovi kombinacija su techna i housea.

FRANK

Iako rođen 1997. godine, na house i techno partije je krenuo sa svojim 14 godina u Zagrebu. Svoj prvi set izbacio je na svjetlo dana 2015. i od tada više ništa nije bilo isto jer je potpuno sam sebi dokazao da je to ono s čim se želi baviti pa tako danas i svira i školuje se u području produkcije. Svoje setove tako vrti u klubu Depo svako par tjedana a najviše uživa u techno, house i disco zvuku. u njegovim setovima rado isprepliće techno pun masnog techno bass line-a te melodičnog jazzy funka. Kako je odrastao i radio što voli, uvijek je poštovao one koji su mu dali podršku da se razvija dalje kao Ivica Petak Gogolesko i Teo Harouda.

Elektronsko plesna kultura u nekim dijelovima svijeta postaje itekako priznata kao umjetnost. Nama ne treba priznanje da bismo znali da je to umjetnost, jer mi ju živimo.

Scena se gradi i njeguje, stoga nam je izuzetno bitno da smo uvijek tu za mlade i nove nade.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na plesnom podiju bez obzira jeste li stara garda ili ste tek krenuli na put kroz ovu glazbu i umjetnost, te da zajedno podržimo mlade nade koji nam po prvi puta stižu u Split i žele nam ostaviti dojam i na podiju pokazati svoju ljubav i energiju.

Cijena ulaznice je 10 eura.

Party počinje u 23 sata, a naša vrata su otvorena od 22 sata.

Vrata kluba se zatvaraju u 04 sata jer su nam energija i ples u klubu bitni i želimo ju očuvat kakvu smo sagradili. Siguran prostor za ples, ljubav, slobodu i poštovanje.

event image