otium logo

VinylOnly w/ Miro /UC

Friday, March 29, 2024

Start 23:00

Ticket price: 10 €

Vinyl Only Night

Ovo je noć svih ljubitelja vinila. Noć u kojoj se vrte samo ploče i glazba zapisana u njima, a za prvo izdanje večeri vrti i miksa Miro. U svojih preko dvadeset godina na sceni, Miro je uvijek ostao vjeran vinilima. Njegovi brojni kovčezi i police pune su vinila iz davnina ali i ovih zadnje izdanih. Postoji ta neka ljubav za vinilima i kopanju satima do najboljih traka i ta ljubav nikad ne gubi sjaj.

U vinil se zaljubis na prvo slušanje. Kad tome dodamo vještinu miksanja i poznavanja svojih vinila nastaje glazbeno putovanje koje uistinu je drugačije.

Vinili imaju zvuk koji puni dušu, otvara međuprostor i baš zbog tih ploča danas postoji jedna cijela kultura koja se razvila iz ljubavi prema vinilima, te umjetnici koji usprkos razvoju tehnologije nikad nisu odustali od svojih vinila.

Iza jedne ploče je cijela mašinerija koja i danas postoji i želimo da taj zvuk živi vječno pa pozivamo sve ljubitelje autentičnog zvuka, ljubitelje vinila i elekronsko plesne glazbe da nam se pridruže na ovom plesnjaku.

Start 23h

do 00:30 ulaz besplatan

nakon 00:30 cijena ulaznice: 10 eura

event image