otium logo

Rezerve live + Zo live

Friday, May 3, 2024

Start 21:30

Ticket price: 10 €

Rezerve predstavljaju svoj drugi službeni LP pod imenom "Sedmo nebo" u Otiumu 03.05.! Već splitskoj publici dobro poznati makarski punk rockeri nakon uspješnog debitantskog albuma "Ravno u zamku" nastavljaju nizati romantične rock stadionske balade s kombinacijom garažnog punka.

Svoj put počeli su punk rock EP-om 'Evo Rezerve' u vrijeme kad ovakvog glazbenog spoja punk rocka i popa u eteru nije bilo, odnosno nije ga se puštalo. U njemu je sastav Rezerve uspio pomiriti zaklete pankere i mainstream. Nekoliko godina kasnije, ovaj garažni punk bend izbacio je hvaljeni album 'Ravno u Zamku' te se zadržao na sceni, mudro i hrabro koketirajući s pop glazbom, ali ne u smislu jeftinih catchy poskočica, već koristeći pop elemente kao dodatan začin u svrhu himničnosti i radiofoničnosti.

Rezerve spajaju romantično i tragično, moderno i retro, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost. Proteklih nekoliko sezona nastupali po festivalima u regiji i skupljali iskustvo.

S albuma su već objavljeni singlovi "Sve u sol", "Podstanar", "Ne voliš dečke" i "Chayenne". Bend s novim albumom koji će se u izdanju Dallas Recordsa naći i na vinilu najavljuje mnoge nastupe, a službene promocije su 3.5. u splitskom Otiumu te 11.5. u zagrebačkom Saxu.

Prati Rezerve:

Facebook

Rezerve (@evo_rezerve) • Instagram photos and videos

REZERVE - Sve u sol (Official Video) (youtube.com)

Prije Rezervi nastupiti će i mladi splitski autorski bend Zo kojeg karakteriziraju primjese popa, rocka i funka. Ova mlada družina se publici već predstavila debitantskim albumom "Želim biti ja".

Ovog puta će osim svog prvog albuma predstaviti i nove pjesme koje pripremaju za svoj novi album s kojeg je već predstavljen njihov najuspješniji dosadašnji singl "Davno", a prije koncerta u Otiumu objaviti će i najnoviji singl!

Iako jako mladi imaju mnogo live iskustva s oko tridesetak nastupa na klupskim i festivalskim pozornicama od kojih vrijedi izdvojiti klupske nastupe u rasprodanoj Kocki, KSET-u, Tvornici kulture te festivalske u Ljetnom kinu u Starome Gradu kao support Bajagi i na tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku s TBF-om.

Zo su: Vincent Šepić (vokal, gitara), Aida Ćućurović (vokal), Ante Eterović (gitara), Josip Katić (bas gitara), Lucia Marjanović (klavijature, saksofon), Antonio Strižić (bubnjevi).

Prati Zo:

| Facebook

Zo (@zo_music_official) • Instagram photos and videos

Zo - Davno (youtube.com)

Ulaznice će biti dostupne na ulazu u klub po cijeni od 10 eura

event image