otium logo

Stereotrip & Dioniz live

Friday, May 31, 2024

Start 22:00

Splitska rock scena još uvijek nije kapitulirala pa će tako u petak, 31. svibnja u klubu Otium zajedno nastupiti Stereotrip i Dioniz.

Oba benda, svaki na svoj način, njeguju čvrsti rock izričaj i ne odustaju od autorskog pristupa glazbi, a zajedničkim će koncertom pokušati spojiti generacije i publiku.

Za one koji ne znaju, Stereotrip je punokrvni rock bend modernijeg zvuka i izuzetno slojevitih tekstova, upravo su snimili drugi album kojim su nadmašili sjajan prvijenac i definitivno potvrdili kako je riječ o ozbiljnom bendu koji ima puno toga za ponudit rock publici na ovim prostorima.

Dioniz je pak jedan od najstarijih splitskih rock bendova uopće. Još od ranih devedesetih sviraju sirovi hard rock i puna tri desetljeća vjerni su svojim korijenima i svojoj publici. Iako snimljen prije više od dvije godine, novi album će izaći ove jeseni u izdanju Croatia Recordsa.

Sterotrip i Dioniz će u petak zadnjeg dana svibnja u Otiumu odsvirati po petnaestak odabranih glazbenih brojeva kao presjek autorskog rada i to je sigurno više nego dobra pozivnica gradskim rockerima za dobar početak vikenda, odličan rock n rol i poneko pivo.

Ulaznice po cijeni od 10 eura prodavat će se na vratima kluba netom prije početka koncerta.

event image